Hsitorie. Om os

Historie

Måske er vi Danmarks mindste rejseoperatør – blot to personer på fuld tid. På tur assisteres vi af gode folk, der guider og fuldender service og chauffør teamet. Vores eneste fokus er at udvikle og gennemføre udfordrende MTB-ferieture – fra A til B – i spændende og krævende terræn med flot natur, god MTB og med hyggelige overnatningssteder.

Vi vælger aldrig ruter eller hoteller, som vi ikke selv har testet og som vi glæder os til at køre/besøge igen. Dermed kan du som gæst, være sikker på alt er som det skal være og “kun” fokusere på at træde pedalerne, vi sørger nemlig for resten.

Vor speciale er netop at finde vej, at finde de bedste spor på tværs af bjergkæder. Alle vores guider har dyrket orienteringssporten til fods og/eller på MTB, mange endda på landsholdsniveau.

Det er netop kompetencerne med at finde vej, at læse kort, tage vigtige beslutninger i fart, som nu omsættes til at være stifindere og turledere i udfordrende bjergterræn.

I nogle år foregik det som en hobby. Kim Folmann startede med gode venners hjælp og i 2017 kom Michael og Tanya til.

Nu er skridtet taget fuldt ud med CVR nummer og medlemskab af Rejsegarantifonden(nr. 2879). Vi driver en virksomhed med ambition om at forblive et sted, du som gæst mødes med flotte MTB-eventyr, der giver store oplevelser for livet.

Vi udfordrer vores deltagere til at nå nye niveauer, både fysisk og teknisk, men går meget op i, at det forbliver sikkert og trygt undervejs, således får alle en god oplevelse med hjem og lyst til at komme igen.

Det er vor ambition, at når du fortæller andre om din interesse for mountainbike – så opererer du med “før” og “efter” din første tur med MTB-Adventure. Og vi er meget stolte og glade for alle jer der kommer igen og igen, det fortæller os, vi er på rette spor.

Siden sæsonen 2019 ejes og drives MTB-Adventure ApS af Tanya og Michael Sommer. Kim er heldigvis stadig med som guide og sparringspartner.

Anmeldelser

Udvalgte MTB-ferier

Sydafrika

8 dage / 7 nætter
Flere datoer
350 – 400 km
fra kr. 13.450,-
Vores vintertur går til Sydafrika, en rigtig diamant af en MTB-destination, som tiltrækker hele verdenseliten i den europæiske vinter pga. de fantastiske MTB udfordringer i…
Mere info
mtb-ferie

Trans Algarve, Portugal

8 dage / 7 nætter
Flere datoer
300 – 350 km
fra kr. 10.450,-
Portugals sydligste region, Algarve, tilbyder fantastisk klima for MTB allerede i det tidlige forår og helt hen i det sene efterår.
Mere info
Trans Cypern

Trans Cypern

8 dage / 7 nætter
20. – 27. april 2024
300 – 375 km
fra kr. 10.950-
Cypern er en usleben diamant blandt Europas vinter cykeldestinationer og nu kan du hos MTB-Adventure tage med på en episk rundrejse på solskinsøen i det…
Mere info